PDA

View Full Version : TreePanel not functioning



jack.slocum
19 Feb 2007, 10:04 AM
The TreePanel was broken by me yesterday doing clean up. I have uploaded a new zip (same location) with a hot fix.

Sorry for any inconvenience.

Belgabor
19 Feb 2007, 10:10 AM
Thanks a lot, that fixed the problem I had with closing branches 8)

Micha
19 Feb 2007, 11:05 AM
i have the examples local running, the tree expamples dont show me the tree-pics (s.gif).
Under the pic property in firefox the pic url ist yui-ext.com/s.gif.
Anyone with the same problem?

Belgabor
19 Feb 2007, 11:09 AM
That's only an empty placeholder gif. Most likely the css link is wrong (yui-ext.css instead of ext-all.css).

jack.slocum
19 Feb 2007, 11:14 AM
Take a look at the docs under Ext.BLANK_IMAGE_URL. It the url of a blank image file Ext can use to create inline image with css background images.

Micha
19 Feb 2007, 11:21 AM
i think it have something to do with core/ext.js BLANK_IMAGE_URL: "http://www.yui-ext.com/s.gif".
the css urls (../images/default/s.gif) are all ok.

ah, got it : http://www.yui-ext.com/forum/viewtopic.php?t=2829 :D

jack.slocum
19 Feb 2007, 11:27 AM
The reason it isn't specified as a standard css path is because the correct path depends on what page it is running in. Ideally, it should be set to an absolute path.

JeffHowden
19 Feb 2007, 11:54 AM
The reason it isn't specified as a standard css path is because the correct path depends on what page it is running in. Ideally, it should be set to an absolute path.

By "absolute" you mean root relative, right?

Root relative:

/images/s.gif

instead of absolute:

http://mydomain.com/images/s.gif

jack.slocum
19 Feb 2007, 11:59 AM
Yes, that would work too.

JeffHowden
19 Feb 2007, 12:06 PM
The only reason I mention is that the absolute path will cause issues for users who have apps that switch in and out of SSL mode.

Micha
19 Feb 2007, 12:17 PM
After insert
<script type='text/javascript'>
Ext.BLANK_IMAGE_URL="http://localhost/blabla../resources/images/default/s.gif";
</script>
in the header it works fine on my local machine.
For Online Reason maybe Jack will host that little s.gif for all geeks worldwide. :shock:

TTrek
20 Feb 2007, 2:08 AM
Hi,
after updating a node with the editor the node is not reloaded or updated, any ideas?
following code i'm using



var ge = new Ext.Editor(new Ext.form.TextField({
allowBlank:false,
blankText:'A name is required',
width:100
}), {
parentEl: tree.getEl()
});
// listen for a dblclick on a node
// and start editing. return false to cancel the default click action.
tree.on('dblclick', function(node){
if(tree.getSelectionModel().isSelected(node)){
ge.startEdit(node.ui.textNode);
return false;
}
});


// Update value in rs
ge.on('complete', function () {
YAHOO.util.Connect.asyncRequest('GET', 'saveNode.php?newName=' + ge.getValue() +'&renameId=' + tree.getSelectionModel().getSelectedNode().id);
});

jack.slocum
20 Feb 2007, 4:13 AM
There's a config option: updateEl:true