PDA

View Full Version : loading controllers



sujeetkr
26 Aug 2012, 10:00 PM
Hi,
I am facing problems regarding how do I initialize the controllers.

1) If I initialize all the controllers at once, then it takes too much of time to load the site ~ it takes 13 seconds to load .

2) If I load the controllers dynamically [on clicking menu buttons, corresponding controllers are loaded], then the problem is for the first time it takes 5 seconds to change the view. That is if I click on menu, nothings happen for first 5-6 seconds, then it loads the controller.

Thanks,
Sujeet

scottmartin
27 Aug 2012, 1:11 PM
it takes 13 seconds to load

Is this using IE?

Scott.

sujeetkr
29 Aug 2012, 9:54 PM
I am using chrome.

When I load controllers dynamically, then for first time it takes time and but once the controllers are loaded then it takes less time.

Is these any way so that, I will load the controller when the user is idle ? eg Like first only load one controller and show one view to user and in the background start loading other controllers.


Bye,
Sujeet

scottmartin
29 Aug 2012, 10:17 PM
It should not take this much time. What is the response time if you run our MVC examples?

Scott.