PDA

View Full Version : How To Use Two Or More Features In Grid



mwylaoma
29 Aug 2012, 1:57 AM
How To Use More Than One Features In Grid, Pls Help Me:)
For Example,How to Use Summary & GroupingSummary Features In One Grid.
Thx!!

scottmartin
29 Aug 2012, 12:41 PM
You can use multiple features as follows:



features: [{
groupHeaderTpl: 'Subject: {name}',
ftype: 'groupingsummary'
},
{
ftype: 'summary'
}
],


Since both of these particular features display a summary column, you will get duplicates, but you get the idea.

Scott.

mwylaoma
29 Aug 2012, 5:34 PM
:)Thx,I works.
By the way,How I can add one summary row on the bottom?

scottmartin
29 Aug 2012, 6:48 PM
You would have to add this yourself. Here are a few UX's that may be of interest:
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?233321

Scott.

mwylaoma
30 Aug 2012, 7:53 PM
Thx,I will try.