PDA

View Full Version : How do you debug in Architect?



doubletake
30 Aug 2012, 6:09 AM
I'm evaluating Sencha Architect and building the "Build Your First Mobile App" tutorial. There are errors in the code, so I looked for a way to debug. Couldn't figure out how? [other than using the Javascript console in Chrome to see what the error is].

I come from Flex community. I'm used to setting breakpoints, viewing variables, etc. in Eclipse. I'm also new to HTML5 apps ... so, in general, how do you debug HTML5/Javascript apps in Architect?

Thanks,
Don

aconran
30 Aug 2012, 8:20 AM
Welcome -

You will use the browsers debugging tools.

Chrome & Safari - developer tools
Firefox - Firebug
IE - Visual Studio, MS Script Debugger
Opera - Dragonfly

leonrenkema
18 Sep 2012, 12:50 AM
It is also handy the turn the Debug checkbox on in Resources > Library

Otherwise you are debugging the compressed ExtJS library and that is really annoying.