PDA

View Full Version : Problem with grid accented words



digio86
17 Sep 2012, 1:27 AM
Hi guys
I've a problem with application. i've created a grid, there are all information take from database, but i've a problem some informations are not shown in grid, i checked the problem inside the database but there it's all ok there are all information, i continue to check the problem and i noted all accented words don't show in my grid.
The field grid is empty

Example:

in the DB: there this is infomation (i'm italian)

Che cos' la luna?

my problem in the letter " " but all period i my grid don't show field is empty

ONLY ACCENTED WORD (,,, ) and field grid is empty all period..

i can't show accented words in my grid..

i try to found information on the web but nothing...

Someone can i help me please?

sword-it
17 Sep 2012, 6:25 AM
Hi digio,

Add the following line into your html page-


<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1254"/>


See working sample example- http://jsfiddle.net/maneeshgo/gnr4U/

digio86
17 Sep 2012, 6:40 AM
Hi digio,

Add the following line into your html page-


<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1254"/>


See working sample example- http://jsfiddle.net/maneeshgo/gnr4U/


Hi Sword...
I try this code, but is not this:



<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8"/>????