PDA

View Full Version : Grid locking and grouping doesn't work as expected



iplanit
1 Oct 2012, 2:05 AM
Hi,

Having a grid with locking feature, grouping and check selection model doesn't work, seems not to be integrated.

It duplicates the checkboxes (checkbox selection model) so I had to put them in last to avoid having both columns in the beginning, but even with that solved then when you group it doesn't look properly.

See screenshot

39056

I used Sencha Architect, so the code should be correct.

Regards

scottmartin
4 Oct 2012, 8:26 PM
This has been corrected in 4.1.2+

Scott.

iplanit
5 Oct 2012, 12:41 AM
A way to get it working better (before your change) is put a field locked by default.

Thank you.


This has been corrected in 4.1.2+

Scott.