PDA

View Full Version : Issues using the ProxyCache plugin where it doesn't used cached data



arandlett
24 Oct 2012, 12:05 PM
I am using the aduncan88 / Ext.ux.proxy.ProxyCache in my stores. Specifically the JsonPCache. The data returned gets cached I see that in Chrome's developer tools however when the store's load() method is called again it doesn't used cached data but calls server again.

mitchellsimoens
26 Oct 2012, 6:27 AM
You may want to send a request to the author for support on their extension.

arandlett
26 Oct 2012, 6:39 AM
I finally found the issue, the key that was being generated verses the key to retrieve the data was different. Two things are happening. The class was encoding the params data which for some reason when stored kept escaping "\" characters multiple times.

The other issue is the proxy needed to have onCache set to false so it wasn't generating a unique key every time.

I have contacted the author to look into.