PDA

View Full Version : Question regarding store filter



extremed
25 Oct 2012, 1:29 AM
Hi

If store's remoteFilter (http://192.168.56.101/cdn/ext-4.1.1a/docs/index.html#!/api/Ext.data.AbstractStore-cfg-remoteFilter) is set to true, isFiltered (http://192.168.56.101/cdn/ext-4.1.1a/docs/index.html#!/api/Ext.data.Store-method-isFiltered)( ) method always return false?


Regards

vietits
25 Oct 2012, 2:30 AM
From the source code of Ext.data.Store, the answer will be 'yes'.

extremed
25 Oct 2012, 2:35 AM
thanks for the answer. is there any other method exists for find whether store is filtered or not?

Farish
25 Oct 2012, 2:38 AM
Use the filters property of store:


if(store.filters.length > 0)
console.log("store is filtered");
else
console.log("store is not filtered");

Farish
25 Oct 2012, 3:48 AM
you are supposed to select one of the answers; not your own question as the answer :P

extremed
25 Oct 2012, 3:51 AM
oops i messed up:">. i actually thought i click "vietits" reply as the answer. but it seems i click wrong link

no idea how to reverse it back

thanks for pointing it and thanks for the answer for my second question.

Farish
25 Oct 2012, 3:53 AM
you are welcome and glad i could be of some help. i dont know if there is any way to undo it.