PDA

View Full Version : Gauge chart control - without store?



schuc
25 Oct 2012, 1:58 AM
Hi everybody!

Is it possible to create a gauge chart control without a store, and set the value ?

Thanks for every help and suggestions.

lg Thomas

mitchellsimoens
27 Oct 2012, 1:12 AM
For Ext JS charts you need to have a store. This doesn't mean that you need to load from a remote source, you can add your own data locally.

schuc
30 Oct 2012, 12:23 AM
Thx mitchellsimoens!