PDA

View Full Version : fieldlabel autosize in textfield



santosh.kumar
28 Nov 2012, 11:40 AM
Hi,

Is there a way to set the fieldLabel to autosize in textfield? Per docs default width of label is 100.

Thanks
Santosh

mitchellsimoens
30 Nov 2012, 9:18 AM
No, the width is being set. Plus if you have 5 fields, the widths would get out of sync then.

santosh.kumar
30 Nov 2012, 9:22 AM
how to handle localization scenario then? the text could be smaller in english but longer in german.