PDA

View Full Version : Using jQuery in Ext.Window



chrisgd
2 Dec 2012, 10:34 AM
Hello,
I want to execute jQuery-Fancybox in an Ext.Window / Popup. Itīs quite simple with a div which I call with "contentEl", but for me itīs necessary (because of reading database content) to excute jQuery directly inside the "html" of the Ext.Window.

How can i do that? Thank you.

mitchellsimoens
4 Dec 2012, 7:32 AM
jQuery isn't needed, you just need to develop the code in Ext JS.

chrisgd
4 Dec 2012, 11:25 AM
Thank you for the hint, but I fear itīs much too difficult for me to develop the code on my own. Fancybox without jQuery? I must admit I donīt understand how this should work. But nevertheless thank you for thinking about my problem.
Chris