PDA

View Full Version : getSelection() returns Store data, not grid data



gpbm
7 Dec 2012, 10:29 AM
I'm using a gridpanel which uses a store to populate the template-checkboxes in each column.

It seems that when I check some boxes, and do the following:



var grid = myGridPanel.getSelectionModel();
grid.setSelectionMode('MULTI');
grid.selectAll();
var records = grid.getSelection();


It's returning store values and not the up-to-date grid.

Thoughts?

Farish
8 Dec 2012, 4:46 AM
the data is always only in the store. the grid just provides a view for the store data. its not clear to me what is not working and what you want to do. Could you explain it a little more please?

gpbm
10 Dec 2012, 6:32 AM
I wrongly assumed that a grid object would let me get at grid data. My intention was to let the user configure the checkboxes in the grid as desired, and make only one call to save/update the store.