PDA

View Full Version : Using constrain with setPosition?



noamway
21 Dec 2012, 9:48 AM
I'm trying to use:
constrain: true
And after that use:
setPosition(0,0)

And I'm getting this error:
Cannot call method 'getScopeParent' of undefined

Any why to do that?

Thanks

mitchellsimoens
23 Dec 2012, 7:24 AM
This with a window? More info please.

noamway
25 Dec 2012, 1:24 AM
Yes with window

noamway
29 Dec 2012, 9:05 AM
Did you maybe think on a solution for that?

Thanks,
Noam