PDA

View Full Version : How to create textfield cell in grid?



paseo
20 Jan 2013, 7:51 PM
As title.I want to init some cell as textfield when grid component created.How to do?

sword-it
21 Jan 2013, 12:16 AM
Hi!

check the below examples regarding to grid editing.

you may use cell editing or row editing according to your needs.

http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.1.0-gpl/examples/grid/row-editing.html
http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.1.0-gpl/examples/grid/cell-editing.html

paseo
21 Jan 2013, 12:44 AM
Hi!check the below examples regarding to grid editing.you may use cell editing or row editing according to your needs.http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.1.0-gpl/examples/grid/row-editing.htmlhttp://dev.sencha.com/deploy/ext-4.1.0-gpl/examples/grid/cell-editing.htmlNo.I mean i want to render textfield component into grid cell,when grid render the row data. like this:{ header:'column', renderer:function() { //create a textfield and render this component to this cell }}orlike this:{ xtype:'textfieldcolumn', dataIndex: 'cc', header:'column' }etc.

skirtle
21 Jan 2013, 5:25 AM
See:

http://www.sencha.com/forum/showthread.php?148064

If you're using 4.1 make sure you read the later pages of the thread for instructions on how to get it working.