PDA

View Full Version : Grouping with no group data?



sencha.user
29 Jan 2013, 6:25 AM
Hi all,

Grouping doesn't work when group data is unavailable in (JSON) response?

Thanks!

existdissolve
29 Jan 2013, 4:31 PM
Unless you give more details, describe your problem, post some code, etc., it's quite unlikely that you're going to get a reasonable answer to your question.

sencha.user
30 Jan 2013, 3:54 AM
Suppose my DB table is,

Column1 | Column2 | Column3
1 | Test1 | Row1
2 | Test2 | Row2
3 | Test2 | Row3
4 | Test3 | Row3
5 | Test3 | Row2

My JSON reponse will have only Column1 and Column2 that will forming grid,



{"total":"5","success":1,"message":"success","metaData":{"idProperty":"id","totalProperty":"total","successProperty":"success","root":"data","fields":[{"name":"Column1","type":"string"},{"name":"Column2","type":"string"}]},"columns":[{"dataIndex":"Column1","header":"Column1"},{"dataIndex":"Column2","header":"Column2"}],"data":[{"Column1":"1","Column2":"Test1"},{"Column1":"2","Column2":"Test2"},{"Column1":"3","Column2":"Test2"},{"Column1":"4","Column2":"Test3"},{"Column1":"5","Column2":"Test3"}]}

For grouping I will use Column3, but this doesn't work, it does grouping only when I have Column3 also in the JSON response.

sencha.user
31 Jan 2013, 6:59 AM
This will work only this way?