PDA

View Full Version : Ext blue and gray and glass theme



pomata
25 Feb 2007, 2:32 PM
hi, quick question. In this page;

http://www.yui-ext.com/deploy/ext-1.0-alpha2/examples/grid/edit-grid.html

the ext Blue theme doesn´t work.... looks kind of gray........

old .33 is using the blue theme as the default, not the Glass (which is blue but not identical...)

any trick to have the grid blue, not glass?

Many thanks

pomata
25 Feb 2007, 4:36 PM
Sorry to insist,

just to explain further, http://www.yui-ext.com/deploy/ext-1.0-alpha2/examples/grid/edit-grid.html

how can I get this page with EXT blue (not glass)......

Got my application with .33 default blue..... now getting all gray...

Please help, out of sigs, getting nervous...

Many thanks

P

Choleriker
26 Feb 2007, 12:57 AM
how can I get this page with EXT blue (not glass)......


Simply dont load a theme-stylesheet! Remove the link-tag which loades the ytheme-aero.css and you have the default theme.

jack.slocum
26 Feb 2007, 5:12 AM
I made some changes to the default theme to actually theme the grid & toolbars (previous they were unthemed). Let me know what you think.

Choleriker
26 Feb 2007, 3:37 PM
I made some changes to the default theme to actually theme the grid & toolbars (previous they were unthemed).

If you speak 'actually' in this forum do you mean the alpha2-download under deploy or do you have a svn for the version 1-alpha? I have downloaded this one under deploy and there is exactly this unthemed. The new 1.0 lib hacks all!

At least i have send you 3 emails now related to a donation we want to make, do you got it Jack?

Arikon
26 Feb 2007, 3:44 PM
Grid and toobar theme in Alpha2 looks good =)

Choleriker
26 Feb 2007, 6:59 PM
Grid and toobar theme in Alpha2 looks good =)

Never said that it doesnt looks good, im only interested in jacks changes spoken about 8)

jack.slocum
27 Feb 2007, 8:13 AM
Make sure you do a refresh or cache clear. The changes are hard to miss :)

And what email are you using because I haven't gotten your emails!?

Choleriker
28 Feb 2007, 5:04 AM
And what email are you using because I haven't gotten your emails!?

i have send to jack (dot) slocum (at) yahoo (dot) com from mb (at) tecbehind (dot) de

We want to donate because we want to go online asap but we need maybe small help from you! Read my mail.