PDA

View Full Version : Treepanel with multiple levels.



akshu.ray27
13 Apr 2013, 11:07 AM
Hello,

I haven't been able to find a simple example on how to configure a tree panel with hierarchical nodes as shown below. I have been able to get the Root and Subroots to populate but I really have no idea how to get the child nodes to populate in the subroots when the tree loads. Could you please direct me to examples or give me a simple code snippet to understand the configuration. Any help is greatly appreciated.


Root
Subroot 1

Child1a

Child1b

Subroot 2

Child2a

Child2b


Thank you.
Akshara.

mitchellsimoens
15 Apr 2013, 8:02 AM
How are you getting the subroots to load? Should be able to use the children property of their data and pass in the children

akshu.ray27
16 Apr 2013, 12:41 PM
Thank you Mitchell. That helped. When I get a chance, I will post the code here so that it'll be helpful for others. Thank you once again.