PDA

View Full Version : how i can dynamically setting up id in sencha



Rhanxerox
25 Apr 2013, 6:34 AM
Can you help me? Thanks :D

slemmon
26 Apr 2013, 5:12 PM
I'm not sure what you're wanting to do. Can you elaborate?

suzuki1100nz
26 Apr 2013, 7:42 PM
If your referring to a component id it is auto generated by Sencha if you dont set it in code or config.
You shouldnt set the id of a component (Use itemId to mark a component so you can find it in code using a Component query)

see - http://docs.sencha.com/extjs/4.1.3/#!/api/Ext.form.field.Text-cfg-id
and
http://docs.sencha.com/extjs/4.1.3/#!/api/Ext.AbstractComponent-method-getId