PDA

View Full Version : How to reload a grid



Yemi
2 Aug 2013, 1:00 AM
I have a grid that uses an arraystore. running gridpanel1.store.reload() just displays the loading icon forever without stopping. how do you rectify this.

slemmon
4 Aug 2013, 10:56 PM
When you reload() are you seeing the request sent to your server? Are you also seeing a response from your server?

Yemi
5 Aug 2013, 12:44 AM
Just like I stated, just an array store that is reloaded, more or less like a refresh. the error from the console is:

Uncaught TypeError: Cannot call method 'request' of undefined

Yemi
5 Aug 2013, 5:52 AM
Using a json store instead of an array store solved the issue