PDA

View Full Version : grid templatecolumn



nblum
15 Aug 2013, 3:12 AM
Hi,
i have a problem with a template column in my grid.
In all columns, which i add in the controller dynamic, the templatecolumns does not work.

I have one column static in the grid, this is no problem (line 69 - 73.
All other columns are added by the controller and the template does not work (line 52-57)

Here is a small exmaple:
http://jsfiddle.net/nblum/tZ7Jz/3/

t (http://jsfiddle.net/nblum/tZ7Jz/3/)hanks for all tips

aaugen
19 Aug 2013, 12:00 AM
Hi,

In your example, replace Ext.grid.column.Column by Ext.grid.column.Template.

nblum
19 Aug 2013, 12:46 AM
yes, it works. My fault, stupid mistake :)