PDA

View Full Version : How can I skip some records when rendering a TreePanel?



LesJ
3 Dec 2013, 4:51 AM
I have a JSON response that contains all info required to render a TreePanel.

But, I want to skip some records in the JSON that contain a certain attribute. I don't want to render these records.

What is the easiest way to do this?

tobiu
3 Dec 2013, 5:10 AM
We just developed a new logic for filtering tree stores. Could already be inside the nightly builds.

LesJ
13 Dec 2013, 8:06 AM
We just developed a new logic for filtering tree stores. Could already be inside the nightly builds.

This is great and I like the improvements :)

I have an obvious follow-up question. When is release 4.2.3 going to be available?

I'm assuming this feature will be added in the next minor release (?)

Gary Schlosberg
13 Dec 2013, 9:31 AM
The release date for 4.2.3 changed, and there currently isn't a new date set to share with you. I'll update when I have more info.

LesJ
3 Jan 2014, 7:07 AM
The release date for 4.2.3 changed, and there currently isn't a new date set to share with you. I'll update when I have more info.

Happy New Year :)

Do we have any news about the 4.2.3 release date?

I'm interested in the new tree store filtering feature and the ability to specify models per tree level - "Heterogeneous node types".

I see that you are not afraid to add features in a point release. Are there any other features planned for this release?