PDA

View Full Version : Firefox Rendering Issue



joevelardi
3 Jan 2014, 4:45 AM
On upgrading to v3.4.1.1 i have noticed that within my forms each field is wrapped with dotted lines. It is only occurring in Firefox and not in IE10 or Chrome. If someone could assist it would be appreciated. I can send some code but think a class may have an override some where else in the app. Have reviewed but without any success. Thanks.

47413

slemmon
13 Jan 2014, 2:00 PM
Are you seeing that from the examples from the SDK download as well? I just looked at the form examples from the SDK download in both Chrome and FF and didn't see any issues myself.

joevelardi
14 Jan 2014, 2:10 PM
Good point. Will have a review. It will be something simple, i'm sure. Just haven't identified it as yet ! thanks.