PDA

View Full Version : Tabpanel has to be fitted to a Container



raj542
8 Jan 2014, 4:38 AM
Hi all,

I have container where there are two tabpanels, when the container size increases i need to set the height of the tabpanels.How can i do that? i tried setting height dynamically but it didnt made any effect.
Please help me.

scottmartin
8 Jan 2014, 9:14 AM
What is the layout for your parent container? You should use vbox/hbox



{
type: 'vbox',
align: 'stretch'
}

raj542
9 Jan 2014, 10:01 PM
Hi,

As i mentioned in thread, I have a container, there is a link on which if i click, the container is stretching upwards and the downside a gap is formed.
47522