PDA

View Full Version : Checking a button in a radiogroup



super.rotus
6 Feb 2014, 11:02 AM
Hi everyone,
This is one of the situations you just can't get, and i think it have to be really easy,
I want to check a radiob with a condition, and it just wont do, here is the code:


,'#radios': { change:this.changeRadio,
beforerender:this.setChec
}
..
setChec:function(radio){

radio.setValue(2);
}

it doesnt do a , also trying the setChecked with the radiobutton give a "object object doesnt have a setChecked method"

Any idea?

scottmartin
6 Feb 2014, 11:57 AM
Your code is a bit incomplete ..

setChecked is for menu .. please explain a little better.

setvalue() is what is needed to update the item in a radiogroup

super.rotus
6 Feb 2014, 1:42 PM
Yep, it done the trick, thanks a lot!