PDA

View Full Version : Urgent question



hillcountry
6 Mar 2014, 2:29 PM
Hello,

I am badly stuck with this issue - I have a page and I am loading a combobox and multiselect inside a form. Both have a remote data store. I am having an issue with the multiselect. It seems like the data store is taking longer to load and so when the form renders, multiselect is empty. I tried a few things using initcomponent, bindstore etc but nothing it working. Please help!

hillcountry
6 Mar 2014, 5:46 PM
Bumping up^

Please help!

hillcountry
6 Mar 2014, 7:46 PM
My multiselect is not displaying the values. I am getting output from my ashx page and json looks fine. But it won't display in the control. Please help!

hillcountry
6 Mar 2014, 8:29 PM
I got it working :)

elixir1
7 Mar 2014, 4:36 AM
Hi, Can you tell me what was the problem and how you resolved it. I am stuck in same kind of situation.
Thanks in advance.