PDA

View Full Version : ComboBox dropdown not opening on first click on Chrome



Samuel Padou
11 Mar 2014, 7:47 AM
Hi,

I found the following ComboBox issue that appear on Chrome but not Firefox.

To reproduce it:
- On http://qa.sencha.com:8080/examples-dev-3.1/#ExamplePlace:formsexample
- Set the focus on the first combo (Company) by clicking in it (without opening the dropdown)
- Then click directly on the down arrow of the second combo (Time) to try to open the dropdown

On Firefox it work as expected, the focus is set on the second combo and the dropdown is opened directly. But on Chrome, the fist click only set the focus on the second combo without opening the dropdown and it need a second click to open the dropdown.

Colin Alworth
15 Mar 2014, 12:39 PM
Thanks, we've been tracking this issue internally as EXTGWT-3427. We have a fix under review, but are still making sure there are no possible side effects from this change. I'll update this thread when we have made more progress.

Colin Alworth
16 Mar 2014, 5:09 PM
We've just merged this fix - the linked page should show the correct behavior within the next few hours.

Samuel Padou
17 Mar 2014, 12:40 AM
I just tested it, and it work great. Thanks!