PDA

View Full Version : [OPEN] BUG 5.0.0 grid forceFit not works properly



SnehalDangroshiya
27 Apr 2014, 6:03 AM
steps to reproduce
1 extend Ext.grid.Panel
2 use forceFit : true
3 add columns.
4 check that grid columns are not forcreFit with layout. Also try to re-size the columns header it will throw some error in console.
6 if we hide any column from grid then it will show as forceFit layout.


Test Case: https://fiddle.sencha.com/#fiddle/5dd

mitchellsimoens
29 Apr 2014, 4:02 AM
I've opened a bug for this. To work around this, you can use the flex config on the column like I have done here: https://fiddle.sencha.com/#fiddle/5f5

SnehalDangroshiya
5 Jun 2014, 9:43 PM
hi

when we use felx in grid column it shows extra space on right side of grid.
steps of that is like this
1 disable any columns from grid
2 enable that column from grid
3 you can see that right side of grid there some extra space are there.

i think is some problem with flex config

thanks

vistaarAshish
11 Jun 2015, 2:35 AM
For grid with locking and nested columns, forceFit is not working as expected.
https://fiddle.sencha.com/#fiddle/of4
(https://fiddle.sencha.com/#fiddle/of4Any)Any workaround?