PDA

View Full Version : blur action



elkuro
21 May 2014, 7:05 PM
ei, I use numberfield in gridpanel, value will save in variable when blur action. when i try blur action with click in somewhere after write in numberfield, the value not save in variable. but when i try blur action use push "enter", the value save in variable. i use store from local. someone can help me ? thanks

jsakalos
21 May 2014, 9:38 PM
What exactly do you do on blur? Can you post some code?

Gary Schlosberg
22 May 2014, 12:33 PM
Duplicate:
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?285828