PDA

View Full Version : [CLOSED] Model.copy broken



mankz
5 Jun 2014, 2:21 PM
Doesn't set the copy 'phantom' flag to true. Fiddle: https://fiddle.sencha.com/#fiddle/6dj

Works fine in Ext 4.

evant
5 Jun 2014, 3:33 PM
If you want it to generate a new id, you need to pass .copy(null).

mankz
5 Jun 2014, 3:35 PM
1. Is the 4->5 change documented?
2. Why this change? If I create a new model that only exists in the client side, why would I not want it to be a phantom?