PDA

View Full Version : New fiddle button - am I missing it ?



razvanioan
11 Sep 2014, 12:54 PM
Hello there,

I'd love a "new" fiddle button somewhere... looked for it, but couldn't find it.
While inside a fiddle, create a new (empty) one....

Maybe it's there but I'm missing it.

PS: Very nice tool ;)

Thx,

mitchellsimoens
11 Sep 2014, 1:26 PM
It's to the left of the green run button:

50326

razvanioan
11 Sep 2014, 1:29 PM
The green button was bluring my eyes ;)

Thx !