PDA

View Full Version : [OPEN] Timefield selection bug



Lukappa
10 Oct 2014, 9:22 AM
Trying to select a value from a timefield nothing happens.
Testing with nightly build (2014-09-28) as described here: https://fiddle.sencha.com/#fiddle/bl0

Gary Schlosberg
10 Oct 2014, 3:54 PM
Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

Lukappa
6 Dec 2014, 8:12 AM
This bug is fixed since 5.1.0.53 (20141204)