PDA

View Full Version : How rename a column in header?



dmitry.akatev
18 Mar 2015, 12:01 AM
My English is bad.

I create grid. In header column I see that it name is "Actions". How me it rename?
51996

yeghikyan
18 Mar 2015, 2:50 AM
'Actions' column config must be something like this:


{
text: ' ', // This property is empty html symbol code
menuText: "Actions", // This property goes to show/hide menu
dataIndex: 'ACTION_DATA_INDEX'
}

dmitry.akatev
18 Mar 2015, 3:31 AM
Thank you!!!