PDA

View Full Version : Toolbar Overflow



Jermelescu
22 Jul 2015, 6:06 AM
Hello,

I have a toolbar with 'enableOverflow: true', but I need to add some events in case one item is added to the menu or removed, the thing is that I can't figure out how do I put a listener on that event, if any, or how do I check which items from the toolbar are displayed regularly and which are hidden in the menu.

Any help is greatly appreciated, thanks!

Jermelescu
23 Jul 2015, 6:55 AM
Hello again,

Another question, hopefully somebody will have an answer to this one: Is there any way to override the overflow menu? I've been digging and digging and unfortunately I did not find anything. What I want to do is to have a toolbar with an overflow menu that has the items that do not fit in the toolbar's width (like it normally does), but if it has more than 6 items, the toolbar should have the first 6 and the overflow menu should be visible no matter the space with latter ones.

Thank you.

Gary Schlosberg
27 Jul 2015, 3:47 PM
If you are asking whether overflow can be controlled by a number instead panel width, I don't believe that is possible with just configs.