PDA

View Full Version : Can Sencha Test Studio work with workspace created with cmd 4?



guonengjpmc
9 Aug 2016, 9:12 PM
Hello,
I am evaluating Sencha Test Studio for our existing project that was created using sencha cmd 4.0x. We don't have plans in the immediate term to upgrade to 6. Sencha Test Studio doesn't seem to copy the right files to ~orion directory when attempting to run the test so the tests aren't set up correctly. Is there a way around this?

Thanks!

Gary Schlosberg
10 Aug 2016, 11:24 AM
It looks like Cmd 4.x is not supported:
http://docs.sencha.com/sencha_test/guides/sencha_test_installation.html#sencha_test_installation_-_sencha_tools

I would try creating a new workspace/application with Cmd 6.x and migrating the code over to the new project structure.

mitchellsimoens
11 Aug 2016, 1:56 AM
Cmd 6 should have a workspace upgrade command also http://docs.sencha.com/cmd/guides/advanced_cmd/cmd_reference.html#advanced_cmd-_-cmd_reference_-_sencha_workspace_upgrade

guonengjpmc
11 Aug 2016, 8:03 AM
Once a workspace is upgraded with sencha cmd 6, would it still work with extjs 4? Like I said, we aren't ready immediately to upgrade to 6 but if using cmd 6 to upgrade the workspace doesn't affect use of extjs 4, we would like to do that. Thanks!

mitchellsimoens
11 Aug 2016, 8:05 AM
You're talking about two different things, Cmd and Ext JS. Cmd controls the workspace, Ext JS is just the framework within that workspace.

guonengjpmc
11 Aug 2016, 8:09 AM
OK, that's what I thought but I wanted to confirm that upgrading to cmd 6 doesn't require use of extjs 6.

Thanks!

mitchellsimoens
11 Aug 2016, 8:10 AM
Would always caution you to use VCS to your advantage when trying stuff tho. If things don't work and you cannot figure it out, reverting via VCS is simple.