PDA

View Full Version : [OPEN] Create class bug



seg
20 Nov 2016, 5:35 AM
Hi,

using the nightly build for windows, the create class command is not completely working. When you select an "Ext.app.ViewModel" class to create it creates an "Ext.data.Model" class instead.



Greetings.

Rob

Mark.Brocato
21 Nov 2016, 6:55 AM
Thanks Rob! Putting a fix in for the next nightly...

seg
21 Nov 2016, 12:55 PM
Thanks, resolved, works in 1.0.1.