PDA

View Full Version : [OPEN] Grid rowwidget error: Uncaught TypeError: Cannot read property 'isModel' of null



graziani.martins1982
17 May 2017, 12:06 PM
The error occurs when you click the second table.

https://fiddle.sencha.com/#fiddle/1vap



Uncaught TypeError: Cannot read property 'isModel' of null
at constructor.setRow (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:199233)
at constructor.setPosition (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:199205)
at constructor.onFocusEnter (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:206507)
at constructor.onGlobalFocus (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:27626)
at constructor.fire (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:20803)
at constructor.doFireEvent (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:21773)
at constructor.prototype.doFireEvent (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:58883)
at constructor.fireEventArgs (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:21626)
at constructor.fireEvent (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:21585)
at constructor.processFocusIn (ext-all-rtl-debug.js?_dc=1495048234035:123559)

simone.divigroup
19 Jul 2017, 4:12 AM
Bump, any news?

SteveOverton
20 Jul 2017, 5:24 AM
I think this may be the same as https://www.sencha.com/forum/showthread.php?350789-6-5-0-Grid-focus-bug-after-removing-a-row-and-focus-being-put-back-on-the-grid but without more than what you gave I'm not sure. Nobody has looked at this issue from Sencha even though I submitted it over a month ago. Pretty frustrating as this is a pure bug.

simone.divigroup
20 Jul 2017, 5:26 AM
I think this may be the same as https://www.sencha.com/forum/showthread.php?350789-6-5-0-Grid-focus-bug-after-removing-a-row-and-focus-being-put-back-on-the-grid but without more than what you gave I'm not sure. Nobody has looked at this issue from Sencha even though I submitted it over a month ago. Pretty frustrating as this is a pure bug.

"Pretty frustrating" are perferct keywords, anyone from sencha here?

evant
24 Jul 2017, 5:28 AM
A simpler test case: https://fiddle.sencha.com/#fiddle/23r5&view/editor

evant
24 Jul 2017, 5:29 AM
Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

SteveOverton
24 Jul 2017, 5:31 AM
Thanks Evan. I could really use a workaround for this as it will affect usability.

Gary Schlosberg
27 Jul 2017, 11:43 AM
It looks like Animal put an override into the Fiddle evant posted.

harryBundles
16 Jul 2018, 2:42 AM
It looks like Animal put an override into the Fiddle evant posted.

I still have this issue. It happens when I open a new tab via context menu from one grid, then access a context menu from the new tab's grid, then close the new tab.

Also, line 100 of the fiddle:

else if (cell === e.getTarget(me.getCellSelector())) {

should that be this?


else () {
cell === e.getTarget(me.getCellSelector())
//etc...
}