PDA

View Full Version : Rendering fields while display: none



jeffiel
30 Mar 2007, 9:42 PM
I'm finding that if you render trigger fields (especially combos), badness happens if they're display: none while the setup is occuring. The dropdowns have width: 0, the x-wrap has height: 0, etc. They expect to get their size while configuring.

Any suggested workarounds?

jeffiel
30 Mar 2007, 11:35 PM
FYI, Solution I got from animal seems to work great:


Add the class "x-layout-inactive-content" during initialization, then remove it when done.

Animal
17 Jul 2008, 6:54 AM
Use hideMode: 'offsets' on the Container.