PDA

View Full Version : [FIXED] Resizable is not working in FF3



snorbicet
7 Jul 2008, 11:29 PM
Hello!

I'd like to create a resizable content panel. It seems to work ok in IE but does nothing in FF (there are no errors, the contentpanel is simply not resizable).

Thanks:
Norbi

---

darrellmeyer
8 Jul 2008, 6:06 AM
The fix is in SVN.

snorbicet
8 Jul 2008, 6:27 AM
Thanks!