PDA

View Full Version : problem in loader in grid



Buddy_charu
10 Sep 2008, 11:17 PM
hai,

how can put the loader in grid, before display the data..

anyone pls help me..

evant
10 Sep 2008, 11:19 PM
Please read the docs before posting:

http://extjs.com/deploy/dev/docs/?class=Ext.grid.GridPanel&member=loadMask

Buddy_charu
11 Sep 2008, 1:00 AM
Please read the docs before posting:

http://extjs.com/deploy/dev/docs/?class=Ext.grid.GridPanel&member=loadMask

thanks for ur reply..

its very useful for me...

but i have used in coding in

onRender:function()
{ myMask.show();
this.store.load();
myMask.hide();
}

the loader working fine, but when i mentioned myMask.hide(), the loader is not working..

evant
11 Sep 2008, 1:13 AM
You need to add the loadMask in your grid configuration.

Buddy_charu
11 Sep 2008, 1:17 AM
You need to add the loadMask in your grid configuration.


yes..