View Full Version : Bug in grid

16 Apr 2007, 3:29 AM
Go to
and try to make a query...
Obs: the code was working with Ext 1.0 beta 1.

16 Apr 2007, 3:51 AM
Could you try linking to the ext-all-debug.js instead of ext-all.js?

16 Apr 2007, 7:06 AM
Did that... its online now
the error is in
return this.getHeaderCell(index).firstChild;
You can see in the link.

17 Apr 2007, 12:47 AM
For a start you ned to make your data json-safe.

title: 'It's a Wonderful Life'

won't work.

But there is a problem somewhere. It could be a timing issue. When stepping through the code it works OK (apart from you removing the ContentPanel from the south Region soon after the layout update!)