PDA

View Full Version : Forms and columns



MaxT
16 Apr 2007, 8:40 AM
Just a quick question.

Is it possible to have columns inside a field set, or is that not allowed?

Thanks,

Max

tryanDLS
16 Apr 2007, 9:03 AM
Yes. Look at the dynamic form example.

Belgabor
16 Apr 2007, 10:08 AM
He asked for a column change inside a fieldset, none of that is in the example ;)

tryanDLS
16 Apr 2007, 10:22 AM
Huh???
Is it possible to have columns inside a field set, or is that not allowed?

Where do you see the word 'change'?

Belgabor
16 Apr 2007, 10:28 AM
Well, as soon as you have more than 1 column, you have a column change (ok, maybe I should have worded it differently). To rephrase: Some examples have more than one fieldset per column, but none has more than one column in a fieldset (and thats what I think the OP wanted).

tryanDLS
16 Apr 2007, 11:51 AM
Maybe this?
http://extjs.com/forum/showthread.php?t=4602

MaxT
17 Apr 2007, 12:08 AM
That is exactly what I was looking for. I figured I might be able to use a "container" but wasn't sure.

Many thanks,

Max