PDA

View Full Version : Add Tab with function



ablu
18 Apr 2007, 9:01 AM
Hello

I try to add a tab on the fly through a function, but dont get it right

ablu
20 Apr 2007, 4:26 AM
Does anyone have an idea how to handel this?
Maybe a hint ;-)

Thanks!

KimH
21 Apr 2007, 1:51 AM
On the Ext.onReady you call a function that does some stuff AND includes a local function sbOpenTab(). You can't call this from "the outside". If you wan't to have such a function like this then please see the examples section and the source of similar functionalities. Almost all examples does this.