PDA

View Full Version : IE6 System error: -1072896658



jsakalos
30 Apr 2007, 10:44 AM
Has anybody seen this IE6 error?

The full message is:


Line: 16
Char: 3649
Error: System error: -1072896658
Code: 0
I have comment on line 16 so I don't know where line 16 comes from. (yui-adapter?)

Occurs when I call combo.store.load(). Combo is with HttpProxy and JsonReader. Both Firefox and Opera work fine.

Thanks for help inadvance.

tryanDLS
30 Apr 2007, 10:52 AM
Did you check for an extra comma? Use a debugger to step thru your code to see where the error is ocurring?

jsakalos
30 Apr 2007, 3:18 PM
I was searching a bit and error occurs really on line 16 char 3649 of yui-utilities.js file. The code fragment there (from minified version) is:



obj.getAllResponseHeaders=_1c;obj.responseText=o.conn.responseText;


About extra comma: I've checked visually as I don't have a debugger for IE (I'm a linux guy and I use FF or Seamonkey). I was just curious if my app would work in IE.

Further, if I comment out the store.load() statement the app works errorless (with no data from server of course). I guess that if it would be an extra comma it would fail on first parse not at runtime. Right?

Can you recommed a debugger for IE6?

brian.moeskau
1 May 2007, 2:24 AM
Can you provide a sample of the data being sent back from the server? If it is really failing while parsing either the response headers or response text, then there may be a problem in the data that is breaking IE. The fact that it works in FF and Opera would seem to rule out a problem with Ext or YUI most likely.

jsakalos
1 May 2007, 11:31 AM
Here you are:

[code]
Response Headers:
Date Tue, 01 May 2007 19:19:56 GMT
Server Apache/2.2.3 (Linux/SUSE)
X-Powered-By PHP/5.2.0
Set-Cookie logging_out=deleted; expires=Mon, 01-May-2006 19:19:55 GMT logging_in=deleted; expires=Mon, 01-May-2006 19:19:55 GMT
Expires Tue, 01 May 2007 19:19:58 GMT
Last-Modified Tue, 01 May 2007 19:19:58 GMT
Cache-Control pre-check=0, post-check=0, max-age=0
Pragma no-cache
Content-Length 2280
Keep-Alive timeout=15, max=91
Connection Keep-Alive
Content-Type text/plain; charset=utf8

Request Headers:
Host perseus.localhost
User-Agen tMozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; sk-SK; rv:1.8.1.3) Gecko/20070320 SUSE/2.0.0.3-11.1 Firefox/2.0.0.3
Accept text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
Accept-Language en,sk;q=0.9,cs;q=0.7,en-us;q=0.6,de;q=0.4,pl;q=0.3,ru;q=0.1
Accept-Encoding gzip,deflate
Accept-Charset UTF-8,*
Keep-Alive 300
Connection keep-alive
X-Requested-With XMLHttpRequest
Content-Type application/x-www-form-urlencoded
Referer http://perseus.localhost/orgboard.php
Content-Length 48
Cookie ys-orgbID=s%3A26; ys-ext-gen6-layout-state=o%3Anorth%3Do%253A%253Ds%25253Aundefined%5Esouth%3Do%253A%253Ds%25253Aundefined%5Eeast%3Do%253A%253Ds%25253Aundefined%255Ecollapsed%253Db%25253A0%255Esize%253Dn%25253A217%5Ewest%3Do%253Asize%253Dn%25253A257%255Ecollapsed%253Db%25253A0; ys-obLevel_18=n%3A4; ys-obLevel_2=n%3A3; ys-obLevel_19=n%3A3; ys-obLevel_20=n%3A3; ys-obLevel_26=n%3A2; ys-obLevel_30=n%3A4; ys-obLevel_Hlavn

tryanDLS
1 May 2007, 11:40 AM
It looks like your fields collection is missing array brackets.

jsakalos
1 May 2007, 11:53 AM
hmmm,

encoding wiht PHP json_encode... And, how come that it works in FF & Opera.

And, fields is object on purpose it's not a kind of "records"

jsakalos
5 May 2007, 5:03 PM
Could this be because the document is declared XHTML Strict?

tryanDLS
6 May 2007, 9:58 AM
Did you verify that it's really rendering in xml strict in FF? Even if it's not, I don't see how doctype would cause a javascript error. There's a firebug lite version for IE as well as some other free debuggers - there's a thread here somewhere mentioning them.

jsakalos
6 May 2007, 10:19 AM
I also doubt that doctype would have that effect on js but in case of IE one never knows... It was just shot in the dark as I've seen here some threads that mentioned doctype.

I don't know how should I check if doc renders in XHTML strict in FF. It just renders perfectly, "Standards compliance mode".

Thanks for info about fb light, I'll give it a try.

jg4smile
17 Jul 2007, 8:04 AM
Has anyone determined what is going on here? I am having the same problem whenever I load a combobox.

jg4smile
18 Jul 2007, 12:30 PM
The system error issue is specifically with the encoding. My ASP.net page which was generating the XML was setting content-type and encoding in the code below:



' SET PAGE CONTENT TYPE
Response.ContentType = "text/xml"
Response.ContentEncoding = Encoding.UTF32


I changed it to:



' SET PAGE CONTENT TYPE
Response.ContentType = "text/xml"
Response.ContentEncoding = Encoding.UTF8


...and everything seems to work fine. Thanks to Animal and PFM on thread Load Raw XML issue in IE (http://extjs.com/forum/showthread.php?p=38927#post38927), everything became clear.

nikhilkrishnan
24 Jun 2009, 11:03 PM
Hi,

I am also getting same error,


Line: 3
char: 12246
Error: System Error: -1072896658
Code: 0


This happens when i try to use the submit button. The server is returning {success:true} message. This works fine in FF. If i remove the {success:true} from server and return nothing from the server the page works fine. if try to return any thing from the server IE shows this error msg.

nikhilkrishnan
24 Jun 2009, 11:39 PM
Hi,

I finally managed to resolve the issue. I have included the following code in my server side pages

header('Content-type: text/html; charset=utf-8');and it started working

thank you very much jg4smile for guiding me to right direction.....