PDA

View Full Version : Disable caching in combo boxes



toody
21 May 2007, 3:14 AM
Hi, does anyone know if its possible to disable caching on ext comboboxes? i need the combo to refresh its data every time i use it (its being used as an editor in a datatable). at the moment it seems to retrieve data the first time it is used, and not afterwards.

thanks in advance.

jsakalos
21 May 2007, 4:10 AM
Implement a event handler that will reload combo's store on each trigger click. The 'expand' event seem the best to me but YMMV.

toody
21 May 2007, 7:19 AM
thanks for the help, ill try that