PDA

View Full Version : tbar - textfield dynamic length



heidtmare
15 Jun 2009, 12:36 PM
ok ya'll,
I want a to put a textfield in a tbar that uses all the remaining toolbar space.
Think browser url field or wireshark filter field.

ideas?

Animal
15 Jun 2009, 12:42 PM
Change the layout of the Toolbar. I guess you could use an hbox layout for a Toolbar quite well.

heidtmare
15 Jun 2009, 1:35 PM
thanks,
using hbox with a flex on the field worked perfectly.