PDA

View Full Version : [SOLVED] CheckColumn plugin : how to programmatically check/uncheck column ?



doxe
17 Jul 2009, 1:03 AM
Hello everybody,

I digged a lot into forums but i did'nt find answer to my problem.

Here is my problem :

[QUOTE]I'm using the

Condor
17 Jul 2009, 1:06 AM
There is a huge difference between CheckColumn and CheckboxSelectionModel.

With CheckColumn you would modify the field (specified by the dataIndex) of the record in the store.

With CheckboxSelectionModel you need to call selectRow or deselectRow.

doxe
17 Jul 2009, 1:12 AM
Thanks Condor for this faaaaaaaaaaaast answer :)
Your tips help me a lot :



(...)
// get selected records
var selected = sm.getSelections();
Ext.each(selected, function(rec){
rec.set('Printable_With_All_Inclusive', checked); // column's checkbox is checked/unchecked
});
(...)


Thanks again

amitdutta
1 Apr 2013, 9:27 AM
Very helpful pointer !!!
Simple just change the store