PDA

View Full Version : [CLOSED][3.??] Mask shown badly - missing css attributes



kevj
20 Jul 2009, 4:36 AM
Hi All,

For some reason the mask class in 3.0 css has lost most of its attributes. It now looks like this:

.ext-el-mask {
background-color: #ccc;
}

Whereas in 2.2.1 it looked like:

.ext-el-mask {
z-index: 100;
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
-moz-opacity: .5;
opacity: .50;
filter: alpha(opacity = 50);
background-color: #CCC;
width: 100%;
height: 100%;
zoom: 1;
}

I've had to override the class so it shows properly (otherwise the div is wrongly positioned, isn't transparent, etc.).

Am I missing something here? Should this be in theme css now?

Cheers.

Condor
20 Jul 2009, 4:41 AM
Are you including the correct file?

The Ext 3 ext-all.css file contains:

.ext-el-mask {
z-index: 100;
position: absolute;
top:0;
left:0;
-moz-opacity: 0.5;
opacity: .50;
filter: alpha(opacity=50);
width: 100%;
height: 100%;
zoom: 1;
}
.ext-el-mask {
background-color: #ccc;
}

(split into structural and visual - for easy theming)

evant
20 Jul 2009, 4:42 AM
You haven't really specified, what are you including? How are you sure that's what is being applied?

kevj
20 Jul 2009, 4:53 AM
Ah sorry it's my fault! Thanks, yeah .ext-el-mask should have been at the top of ext-all.css.

I must have removed that by mistake when I removed the initialising of standard elements (e.g. setting p, h1, h2, h3.. padding to 0) - I can't have that there since it conflicts with other css I need for my pages.

evant
20 Jul 2009, 4:55 AM
Marking as closed.