PDA

View Full Version : Internet explorer weird error



avalverde
23 Jul 2009, 4:43 PM
Hi, I have a working grid that refresh 5 seconds, it works perfect on firefox with 0 errors on the error console, but on ie the grid doesn't load at all, and it shows this error on httpwatch log:

429 248 GET 304 text/html http://10.0.0.14:8000/lt/lt.html
490 248 GET 304 text/css http://10.0.0.14:8000/lt/resources/css/ext-all.css
473 248 GET 304 text/css http://10.0.0.14:8000/lt/lt.css
484 248 GET 304 text/css http://10.0.0.14:8000/lt/shared/examples.css
488 248 GET 304 application/x-javascript http://10.0.0.14:8000/lt/adapter/ext/ext-base.js
475 248 GET 304 application/x-javascript http://10.0.0.14:8000/lt/ext-all.js
0 0 GET ERROR 0x57 * http://:/
0 0 GET ERROR 0x57 * http://:/
472 248 GET 304 application/x-javascript http://10.0.0.14:8000/lt/lt.js
483 248 GET 304 application/x-javascript http://10.0.0.14:8000/lt/shared/examples.js
0.337 3794 1984 10 requests

The description of the ERROR 0x57 is: Browser requested refresh if changed - http://:/

And httpwatch on firefox doesn't show any error, on my web server folder I have this files, I don't know if I'm loosing something..

json.asp
ext-all-debug.js
ext-all.js
lt.html
lt.css
lt.asp
resources (folder)
shared (folder)
adapter (folder)


And this the html content:


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Live Ticker</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="resources/css/ext-all.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="lt.css" />

<!-- Common Styles for the examples -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="shared/examples.css" />
<!-- GC -->
<!-- LIBS -->
<script type="text/javascript" src="adapter/ext/ext-base.js"></script>
<!-- ENDLIBS -->

<script type="text/javascript" src="ext-all.js"></script>
<script type="text/javascript" src="lt.js"></script>
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="shared/examples.js"></script><!-- EXAMPLES -->
<div id="grid-example"></div>
</body>
</html>





Thanks

mjlecomte
23 Jul 2009, 4:47 PM
did you check for trailing commas?

avalverde
23 Jul 2009, 4:50 PM
I'm sorry what is the best way to find trailing commas?

avalverde
23 Jul 2009, 5:07 PM
I found the extra comma...thanks

mjlecomte
23 Jul 2009, 5:09 PM
www.jslint.com is a good tool
also if you use a good ide it helps with that as well.

Swapnil
5 Jan 2010, 10:35 AM
HI, I am getting similar issue with IE 6 and 7. can you plz help where to find the trailing comma?
thanks,
Swapnil.