PDA

View Full Version : How to place button in the grid cell



goodlook
4 Aug 2009, 11:07 PM
I want to place a button in the grid cell .when the button is clicked ,the handle function can receive the record of the row the button is in~~~~~~
how to do it ???

Condor
4 Aug 2009, 11:21 PM
Does it really need to be a button?

The easiest solution is to use the RowActions user extension (http://rowactions.extjs.eu/).
Or you could write it yourself:
- Render a button image in the cell using a column renderer.
- Register a cellclick event handler in the grid.

goodlook
4 Aug 2009, 11:26 PM
thanks ,your answer is I want