PDA

View Full Version : checkboxselectionmodel on grid state-issues



MacSimon
19 Aug 2009, 7:12 AM
Hi,

I would like to know what the best solution is for the config I want.

I am going to have a grid with more than 1000 records that uses the checkboxselectionmodel to check/select records, but also performs a different action when doubleclicking a record.

Problems:
- a grid that large without paging is really unperformant.
- paging allows you to only check the items on the currect grid-page

tried solutions:

- using the ux.livegrid, but this doesn't support the checkboxselectionmodel

- using the regular selectionmodel with the livegrid;

This has all the features I want but when I then doubleclick a record to perform some actions, the selection is lost

Preferrably I would like to use the paging on the regular grid with the checkboxselectionmodel.

Does anyone have an idea on how to accomplish this, or does anyone have an alternative for me to use.

Thanks in advance.

Sitelle
17 Dec 2009, 2:14 AM
Hi MacSimon,

I have encountered the same issue.
Have you found a solution ?

Thanks,

Estelle

MacSimon
18 Dec 2009, 2:12 AM
Hi Estelle,

No, I now use paging and the checkbox selectionmodel and I keep track of the selected Id's of my rows (the Id of the actual data in the database wich is unique)

Each time a new page is rendered I check the rows with matching Ids in my collection.

I hope this was helpfull for you.

Simon